Языки
Производители
Заработай с нами
Нужна помощь?
LiveZilla Live Chat Software

Карта дилеров:





Условия для дилеров
Показано 1 - 2 (всего 2 позиций) Страницы:  1 
Отзывы наших клиентов
СкрытьЕвгений (KAZAKHSTAN)25 апреля 2011
   Для покупателей из казахстана, рекомендуется к покупке, я заказывал на несколько принтеров СНПЧ. Всё пришло в комплекте, единственное но - ждать придётся порядка 1 месяца (так "быстро" работает почта).
СкрытьЙордан (Львів)22 июля 2009
   Придбав СН(Б)ПЧ у оф.представників у Львові. Перед тим встиг ще придбати Epson 290. У придбаному СНПЧ був заломаний шлейф подачі чорнила до 2 кольорів, але після нагріву феном до волосся і сліду не залишилось. Поставив систему швидко, але найбільше дістало - з'єднавати шлейф від донорів та від капсул. Все решта дурниці. Попередньо промивши ДГ від чорнила з оригінальних картриджів, що були в принтері для його перевірки підчас купівлі - нарешті запустив СНПЧ.... І просто прозрів... Різниці між якістю чорнила епсон та інтек (що було в комплекті) майже немає ніякої. За неповний тиждень відрукував близько 2000 фоток - тому принтер вже майже окупився. (фотки друкую за кордоном по 0.18 євро за шт. при собівартості 0.045 євро) Підсумовуючи все вище зказане, жалію лиш про одне..... ЧОМУ ТАК ПІЗНО!! ДЕ Я БУВ!! ЧОМУ НЕ КУПУВАВ СНПЧ!!
СкрытьДенис Высочанский (Киев)07 июня 2011
   Принтер Epson TX600FW пользуюсь уже больше года. Доставка и установка действительно без проблем. У меня была проблема, что очень часто принтер не распознавал один из цветов. В службе поддержки посоветовали планку почистить обычным ластиком - помогло. Но появилась другая проблема: наверное я не совсем правильно установил СНПЧ и перетирается шлейф капиляров. По моему шлейф проложить так чтобы он не терся почти нереально и понимаю что в скором будущем он потечет и придется менять.
СкрытьАндрій Шеремет (Томилівка)19 сентября 2009
   Замовив і отримав поштою СНПЧ до Epson Stylus T26, сьогодні встановив. Спочатку не розумів чому принтер не визначає картріджі, але треба було просто вставити до кінця авточіп. Тест дюз чудовий і друкує гарно.
СкрытьAngelaBridget (USA)12 января 2008
   Hello.! Happy New Year 2008.!