Языки
Производители
Заработай с нами
Нужна помощь?
LiveZilla Live Chat Software

Карта дилеров:





Условия для дилеров
Нет ни одного товара в этом разделе.
Отзывы наших клиентов
СкрытьЕгорова Ирина04 января 2013
   Большое человеческое СПАСИБО!
СкрытьАндрій Шеремет (Томилівка)19 сентября 2009
   Замовив і отримав поштою СНПЧ до Epson Stylus T26, сьогодні встановив. Спочатку не розумів чому принтер не визначає картріджі, але треба було просто вставити до кінця авточіп. Тест дюз чудовий і друкує гарно.
СкрытьЙордан (Львів)22 июля 2009
   Придбав СН(Б)ПЧ у оф.представників у Львові. Перед тим встиг ще придбати Epson 290. У придбаному СНПЧ був заломаний шлейф подачі чорнила до 2 кольорів, але після нагріву феном до волосся і сліду не залишилось. Поставив систему швидко, але найбільше дістало - з'єднавати шлейф від донорів та від капсул. Все решта дурниці. Попередньо промивши ДГ від чорнила з оригінальних картриджів, що були в принтері для його перевірки підчас купівлі - нарешті запустив СНПЧ.... І просто прозрів... Різниці між якістю чорнила епсон та інтек (що було в комплекті) майже немає ніякої. За неповний тиждень відрукував близько 2000 фоток - тому принтер вже майже окупився. (фотки друкую за кордоном по 0.18 євро за шт. при собівартості 0.045 євро) Підсумовуючи все вище зказане, жалію лиш про одне..... ЧОМУ ТАК ПІЗНО!! ДЕ Я БУВ!! ЧОМУ НЕ КУПУВАВ СНПЧ!!
СкрытьВиталий (Тольятти)27 февраля 2010
   в казанском отделении заказал снпч на МФУ Canon mp 190. все пришло вчерез неделю, поставил неторопясь за час-полтора без напряга. все работает без вопросов. Молодцы, ребята! рад, доволен, всем советую. до этого спрашивал у бывалых - говорят на canon ничего нет и не будет и можешь его выкинуть, ан нет. )))) не дождетесь спасибо еще раз
СкрытьМаксим (Россия)26 февраля 2008
   Почти 2 года как использую СНПЧ на своём Epson R220 - проблем (тьфу, тьфу, тьфу) нет ВОБЩЕ!!! Слежу за уровнем чернил в капулах и за всё время "подсасывал" их всего раза 4. Ёмкости PRO - просто находка для тех кто печатает много (до пачки бумаги за 3-5 дней, Lomond суперглянец). Заказал ещё 2 системы, для себя и для друга. Надеюсь что впечатление не испортится! Так держать, ребят!!!