Языки
Производители
Заработай с нами
Нужна помощь?
LiveZilla Live Chat Software

Карта дилеров:





Условия для дилеров
Нет ни одного товара в этом разделе.
Отзывы наших клиентов
СкрытьСергей (Москва)02 декабря 2011
   Жаль, что нет курьерской доставки по Москве (или я чего-то недопонял?). К сожалению, в рабочее время, приехать к вам возможности нет, а почта... не лучший вариант, учитывая, что есть московское представительство.
СкрытьАлександр (г.Першотрвенск Днепропетровская обл.)15 июня 2011
   В который раз убеждаюсь что вы нашли свою жилу. У вас всё просто и замечательно: заказал, получил, установил. Спасибо удачи в работе с клиентами.
СкрытьСофія (Тернопіль)19 сентября 2012
   Хотілось би взнати більше інформації про роботу та заправку кольорових картріджів для кольорових фотопринтерів у деталях,а також особливо цікавить "сброс памперса" у два кліка.Цінова політика у попиті.
СкрытьАГАТА (г. Губаха (Пермский край))23 сентября 2010
   Заказала СНПЧ на САNON МР 190, получила через 2 недели, установила без проблем. Распечатываю фотографии и не на радуюсь!!! Молодцы!!!!!!!!!!!!!!!!
СкрытьЙордан (Львів)22 июля 2009
   Придбав СН(Б)ПЧ у оф.представників у Львові. Перед тим встиг ще придбати Epson 290. У придбаному СНПЧ був заломаний шлейф подачі чорнила до 2 кольорів, але після нагріву феном до волосся і сліду не залишилось. Поставив систему швидко, але найбільше дістало - з'єднавати шлейф від донорів та від капсул. Все решта дурниці. Попередньо промивши ДГ від чорнила з оригінальних картриджів, що були в принтері для його перевірки підчас купівлі - нарешті запустив СНПЧ.... І просто прозрів... Різниці між якістю чорнила епсон та інтек (що було в комплекті) майже немає ніякої. За неповний тиждень відрукував близько 2000 фоток - тому принтер вже майже окупився. (фотки друкую за кордоном по 0.18 євро за шт. при собівартості 0.045 євро) Підсумовуючи все вище зказане, жалію лиш про одне..... ЧОМУ ТАК ПІЗНО!! ДЕ Я БУВ!! ЧОМУ НЕ КУПУВАВ СНПЧ!!